Skip to content

Kohäger?

  • Bilder
  • Dagens reflektion
  • Fredrikförbundet
    • Fågelskådning
    • Färdkost
      • Blodkorv
      • Havregrynsgröt
      • Lövbiff special
      • Varmakoppen
    • Samlade tankar, egna och andras citat…
  • Gubbagänget
    • Gubbarnas bästa
      • Älggryta från Jämtland
      • Ananaspaj
      • Ångbåtsbiff med stekt lök
      • Ankbröst med apelsinsås
      • Äppelmums
      • Blåbärskladdkaka
      • Blåbärskräm, toppad med vit chokladmousse och rostad mandel
      • Chicken Kiev
      • Emmys äppelkaka
      • Enkel citronmousse
      • Fisksoppa
      • Fläskfilé provencale
      • Hjortfärsbiffar med potatispuré, svampsås och gröna ärtor
      • Kalvlever Anglais
      • Kalvytterfilè med potatismos och tomatkompott
      • Kantarellsås
      • Kreolsk gryta – lätt att göra till många
      • Lax på tunnbröd
      • Laxsida i ugn
      • Mintchokladmousse
      • Pain au choclat
      • Parmalindad fläskfilé fylld med ädelost, bacon och lök
      • Rabarber-/jordgubbspaj
      • Rödbetor med chèvre
      • Romsås
      • Skånsk äppelkaka
      • Skinkstek med rödkål och äppelmos
      • Skomakarlåda
      • Småländsk ostkaka
      • Stek sill med ”päregröd”
      • Stekt oxfilé med svampgräddsås och permasangratinerad potatis
      • Torskrygg
      • Torta Caprese
      • Tre små aptitretare
      • Tre-rätters-meny, del 1
      • Tre-rätters-meny, del 2
      • Tre-rätters-meny, del 3
      • Tre-rätters-meny, del 4
      • Tre-rätters-meny, del 5
      • Västerbottenparfait med ljumma hjortron
      • Äggmuffins på plåt
      • Blåbärspaj – med härligt doft av vanilj
      • Chokladfondant
      • Chokladvåfflor
      • Dillkött med kokt potatis
      • En god fiskgratäng
      • Fransk mandelpaj
      • Gravlaxsås – din egen
      • Gubbaröra
      • Hjortfärsbiffar
      • Kalkonschnitzel med lyxig parmesan- och tryffelmos
      • Kålpudding
      • Laxlåda
      • Lerpottesill
      • Pannkaksmuffins
      • Rabarberpaj
      • Smörstekta äpplen med kanelglass
      • Ugnsbakade äpplen
      • Ungersk gulasch
      • Vildsvinsstek
      • Wallenbergare
  • Resor
    • Däggdjur i Kenya och Tanzania
    • Fågelbilder från Kenya och Tanzania
  • Startsidan

Kohäger?

Posted on 15 juni, 202319 november, 2023 by

Man skulle ju kunna tro att detta är en kohäger i förgrunden, med tanke på vad som ligger bakom. Men ack nej! Detta är vår vanliga häger (Ardea cinerea) eller gråhäger som den numera heter efter namnbytet

Senaste inläggen

  • Glöm aldrig matsäcken!
  • ”Gubbarna” har vaknat till igen
  • Vem står i backarna?
  • Dovhjort på menyn
  • Vi får hjälp med att rensa i rabatten!

Senaste kommentarer

    Arkiv

    • september 2024
    • april 2024
    • mars 2024
    • februari 2024
    • januari 2024
    • december 2023
    • november 2023
    • oktober 2023
    • augusti 2023
    • juli 2023
    • juni 2023
    • maj 2023
    • april 2023
    • mars 2023
    • februari 2023
    • oktober 2022
    • september 2022
    • augusti 2022
    • juli 2022
    • juni 2022
    • november 2021
    • oktober 2021
    • maj 2021
    • juli 2018

    Kategorier

    • Dagens reflektion

    Meta

    • Logga in
    • Flöde för inlägg
    • Flöde för kommentarer
    • WordPress.org

    Stridigt

    © Kontakta Stridigt

    info@stridigt.se
    Stridigt
    • Bilder
    • Dagens reflektion
    • Fredrikförbundet
      • Fågelskådning
      • Färdkost
        • Blodkorv
        • Havregrynsgröt
        • Lövbiff special
        • Varmakoppen
      • Samlade tankar, egna och andras citat…
    • Gubbagänget
      • Gubbarnas bästa
        • Älggryta från Jämtland
        • Ananaspaj
        • Ångbåtsbiff med stekt lök
        • Ankbröst med apelsinsås
        • Äppelmums
        • Blåbärskladdkaka
        • Blåbärskräm, toppad med vit chokladmousse och rostad mandel
        • Chicken Kiev
        • Emmys äppelkaka
        • Enkel citronmousse
        • Fisksoppa
        • Fläskfilé provencale
        • Hjortfärsbiffar med potatispuré, svampsås och gröna ärtor
        • Kalvlever Anglais
        • Kalvytterfilè med potatismos och tomatkompott
        • Kantarellsås
        • Kreolsk gryta – lätt att göra till många
        • Lax på tunnbröd
        • Laxsida i ugn
        • Mintchokladmousse
        • Pain au choclat
        • Parmalindad fläskfilé fylld med ädelost, bacon och lök
        • Rabarber-/jordgubbspaj
        • Rödbetor med chèvre
        • Romsås
        • Skånsk äppelkaka
        • Skinkstek med rödkål och äppelmos
        • Skomakarlåda
        • Småländsk ostkaka
        • Stek sill med ”päregröd”
        • Stekt oxfilé med svampgräddsås och permasangratinerad potatis
        • Torskrygg
        • Torta Caprese
        • Tre små aptitretare
        • Tre-rätters-meny, del 1
        • Tre-rätters-meny, del 2
        • Tre-rätters-meny, del 3
        • Tre-rätters-meny, del 4
        • Tre-rätters-meny, del 5
        • Västerbottenparfait med ljumma hjortron
        • Äggmuffins på plåt
        • Blåbärspaj – med härligt doft av vanilj
        • Chokladfondant
        • Chokladvåfflor
        • Dillkött med kokt potatis
        • En god fiskgratäng
        • Fransk mandelpaj
        • Gravlaxsås – din egen
        • Gubbaröra
        • Hjortfärsbiffar
        • Kalkonschnitzel med lyxig parmesan- och tryffelmos
        • Kålpudding
        • Laxlåda
        • Lerpottesill
        • Pannkaksmuffins
        • Rabarberpaj
        • Smörstekta äpplen med kanelglass
        • Ugnsbakade äpplen
        • Ungersk gulasch
        • Vildsvinsstek
        • Wallenbergare
    • Resor
      • Däggdjur i Kenya och Tanzania
      • Fågelbilder från Kenya och Tanzania
    • Startsidan